Dekorativní pozadí stránky

Sborníky korporátních judikátů měsíce 2020–2023

Sborníky korporátních judikátů měsíce 2020–2023

Už od května roku 2020 Vám na LinkedIn přinášíme každý měsíc korporátní judikát měsíce, který pečlivě vybíráme z rozsáhlé rozhodovací praxe Nejvyššího soudu. Vždy Vám shrnujeme ta rozhodnutí Nejvyššího soudu, která mají významný dopad do byznysového života obchodních korporací na tuzemském trhu, abyste měli přehled o aktuálním dění v oblasti soudní praxe. 

Jelikož je dobré mít vše podstatné na jednom místě, každý rok dáváme naše výstupy do přehledného a jednotného formátu v podobě ročenky, v níž naleznete to nejdůležitější, co se v korporátní judikatuře za daný rok stalo. Všechny 3 sborníky jsou volně ke stažení pod odkazy níže:

https://hpnews.cz/rocenka-2020-2021

https://hpnews.cz/rocenka-2022

https://hpnews.cz/rocenka-2023

Naleznete v nich uceleně všechny vybrané TOP korporátní judikáty za předchozí roky, krátký komentář k nim a námi vybranou a upravenou právní větu ke každému z rozhodnutí.

Těší nás velký zájem ze strany odborné veřejnosti, našich klientů a potenciálních partnerů, jakož i ostatních advokátních kanceláří. Každý fanda korporátního práva je nám sympatický a pomáhá nám kultivovat a zlepšovat tuto zajímavou právní oblast.

Všem pravidelným i nepravidelným čtenářům děkujeme za jejich přízeň a pozornost v uběhlém roce. S TOP korporátními judikáty samozřejmě nekončíme. Můžeme se tak alespoň na sociálních sítích a zde na HAVEL & PARTNERS Blogu potkávat i nadále pravidelně každý měsíc v roce 2024!

Zdroje článku

Související články